Πυροβολισμοι Κερκυρα - Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ : Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι .

Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος . Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας .

Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ
Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ from www.voria.gr
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος . Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής.

Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος . Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι . Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Πυροβολισμοί στην περιοχή της δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής.

Πυροβολισμοί στην περιοχή της δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος . Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι .

Πυροβολισμοί στην περιοχή της δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς. Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ
Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ from www.voria.gr
Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι . Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος . Πυροβολισμοί στην περιοχή της δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος .

Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι . Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Πυροβολισμοί στην περιοχή της δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς. Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος . Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία.

Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι . Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι .

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ
Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ from www.voria.gr
Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Πυροβολισμοί στην περιοχή της δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κέρκυρα, όταν ο άγνωστος .

Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι . Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι . Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής.

Πυροβολισμοι Κερκυρα - Φονικό στην Κέρκυρα: Σχεδόν εξ : Τα δύο άτομα, άντρας ηλικίας 63 ετών και γυναίκα ηλικίας 60 ετών είναι .. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Πυροβολισμοί στην περιοχή της δασιάς με τρεις νεκρούς, ημεδαπούς. Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής πυροβολισμοι. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.